Alpina zomeractie

  Alpina Cargo zomeractie

  Bij aankoop van een Alpina Cargo uit de 2020 collectie ontvang je een Mepal lunchset naar keuze t.w.v. €18,98! Deze set bestaat uit een gedecoreerde lunchbox en pop-up drinkfles. De perfecte back-to-school combinatie: een nieuwe fiets én een handige lunchset!

  Vul het formulier in, ontvang een persoonlijke actiecoupon en kies vervolgens een Mepal lunchset uit op de Mepal website.

  Vraag hier jouw actiecoupon aan

  Bekijk hier welke fietsenwinkels meedoen met deze actie.

  Alpina Zomeractie 2019

  Ontvang gratis een Mepal lunchset bij aankoop van één van deze fietsen!

  Alpina Cargo jongensfiets default_alpina 320x320

  Alpina Cargo jongensfiets

  16 inch

  Alpina Cargo meisjesfiets default_alpina 320x320

  Alpina Cargo meisjesfiets

  16 inch

  Alpina Cargo meisjesfiets default_alpina 320x320

  Alpina Cargo meisjesfiets

  20 inch

  Alpina Cargo jongensfiets default_alpina 320x320

  Alpina Cargo jongensfiets

  20 inch

  Bekijk hier alle actiemodellen
  Mepal lunchset

  Actievoorwaarden:
  • Een lunchset bestaat uit een lunchbox en pop-up drinkfles waarbij je keuze hebt uit verschillende printjes en kleuren.
  • De looptijd van deze actie is van 1 juli 2019 tot 1 september 2019. Je kan uiterlijk 30 september jouw Mepal lunchset claimen via het formulier.
  • Om een gratis Mepal lunchset te ontvangen, dien je een foto van de aankoopbon van de Alpina Cargo te uploaden. Aankoopbonnen met datum tussen 1 juli en 1 september 2019 komen in aanmerking voor deze actie.
  • Na het verzenden van het formulier ontvang je binnen 10 werkdagen van Alpina een Mepal actiecoupon. Deze actiecoupon kan je vervolgens gebruiken op de website van Mepal om een lunchset naar keuze uit te zoeken (t.w.v. €18,98).
  • De actie geldt voor de nieuwe kleuren van de Alpina Cargo vanaf maat 16" en groter. De jongensfietsen zijn er in twee kleuren: Space Black Matt en Vintage Blue Matt. De meisjesfietsen in de maten 16" en 18" zijn er in Light Green Matt, Pearl Pink Matt en Provence Blue Matt. De grotere fietsen in de maten 20" en 22" zijn er in Dream Blue Matt, Fuchsia Pink Matt en Vintage Gold Matt.