Knuffelactie

    Vraag nu een knuffel aan!    ‘Mama, papa, wanneer komt mijn nieuwe fiets? Ik wil hem zó graag op school laten zien!’ Samen kozen jullie de mooiste Alpina uit. Je kind zou de fiets het liefst dezelfde dag nog mee naar huis willen nemen, maar helaas laat de fiets nog op zich wachten. Er is op dit moment een groot tekort aan fietsen: ook aan de kinderfietsen van Alpina. Misschien was de nieuwe fiets wel bedoeld als verjaardagscadeau of is jouw kind teleurgesteld dat zijn/haar Alpina er nog niet is. Bij Alpina snappen we dat dit niet leuk is.

    Daarom hebben wij een verrassing voor jouw kind: dit is de Alpina-schildpadknuffel! Hij is niet zo snel, maar hij komt er wel: net als de nieuwe Alpina-fiets. Deze knuffel kan je bijvoorbeeld geven op de verjaardag van jouw kind, of gewoon als cadeautje om het leed van het wachten iets te verzachten. Nog heel even geduld, we doen ons best om de Alpina-fiets zo snel mogelijk bij je te krijgen!

    Dus: heb jij een Alpina-fiets besteld, maar laat de fiets nog op zich wachten? Vul dan hieronder je gegevens in en krijg de schildpadknuffel gratis thuisgestuurd!

    Deze actie loopt t/m 31 maart 2022. Iedereen die een Alpina-fiets besteld heeft, die nog niet geleverd is, mag een gratis knuffel bestellen. Op = op.