ALPINA

  ALPINA

  Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Fietsen is spelen en avontuur. Het vergroot hun wereld en ze ervaren meer vrijheid. Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit.

  Alpina Cargo

  Alpina Cargo

  Lekker veel spullen meenemen op de fiets? De Alpina Cargo fietsen zijn er voor gemaakt! Stevige transportfietsen, maar dan wel een maatje kleiner dan die van papa en mama. Op het voorrek kun je een leuk krat of mand plaatsen; perfect om je schooltas, sportspullen of speelgoed in mee te nemen. De metallic-effecten zijn op kleding superpopulair, dus waarom zouden we dit niet op je fiets terug laten komen?

  Bekijk de Alpina Cargo fietsen
  Alpina Clubb

  Alpina Clubb

  De Alpina Clubb is een echte meidenfiets met fijne prints en softe kleuren, geïnspireerd op de nieuwste fashiontrends. De fietsen hebben een handige achterdrager, maar ook een voordrager waar je een leuke mand of krat op kunt bevestigen. Zo kan je dochter shinen op haar fiets!

  Bekijk de Alpina Clubb fietsen
  Alpina Mood

  Alpina Mood

  Is jouw dochter een kleine fashionista? De Alpina Mood is een model voor modebewuste meiden. Samen met haar BFF’s voor het eerst een terrasje pakken in de stad, gezellig! Bij het stylen van de Alpina Mood is extra gelet op matching details. Zo past de witte bel perfect bij de rest van de fiets en ook het relaxte brede zadel is subtiel voorzien van trendy dierenprint. Vanaf nu alleen nog fashionable over straat, have a fabulous day!

  Bekijk de Alpina Mood fietsen
  Alpina Ocean

  Alpina Ocean

  Het hele jaar fietsen met een zomers gevoel? Dat kan met de Alpina Ocean. De hippe meisjeskleuren en leuke gekleurde velgen en banden geven dit beachcruisermodel het ultieme strandgevoel. In het voormandje kan je dochter haar speelgoed of schoolspullen handig meenemen.

  Bekijk de Alpina Ocean fietsen
  Alpina Trial

  Alpina Trial

  De Alpina Trial nodigt uit voor nieuwe avonturen! Wat direct opvalt aan deze fiets is het stoere design, een gave mountain bike look. Het frame is gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht, maar wel ijzersterk. De Trial is heel geschikt om lekker een middagje te crossen in de natuur met vriendjes en vriendinnetjes. Sterke velgen en brede banden met een grof profiel geven voldoende grip op elke ondergrond.

  Bekijk de Alpina Trial fietsen
  Alpina Yabber

  Alpina Yabber

  Naast de looks draait het bij de Alpina Yabber om performance! Deze sportieve bike is overal voor in: crossen door het bos, fietsen over straat en scheuren door het park.

  Bekijk de Alpina Yabber fietsen