ALPINA

  ALPINA

  Als ze fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten, die voor het eerst een loopfiets uitproberen, maar ook voor oudere kinderen die al zelfstandig naar vriendjes en de voetbalclub mogen fietsen. Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit. Kinderen magie bezorgen, daar doen we het voor.

  Alpina Brandmovie
  Alpina Brave

  Alpina Brave

  De Alpina Brave is een stoere fiets met een vet design. Een fiets voor echte ontdekkers. De frames zijn gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht. Dankzij de kunststof spatborden en het kettingscherm krijgen de fietsen een extra sportieve look. De kleuren van de Alpina Brave zijn basic met opvallende accenten in de prints.

  Bekijk de Alpina Brave fietsen
  Alpina Cargo

  Alpina Cargo

  Lekker veel spullen meenemen op de fiets? De Alpina Cargo fietsen zijn er voor gemaakt! Stevige transportfietsen, maar dan wel een maatje kleiner dan die van papa en mama. Op het voorrek kun je een leuk krat of mand plaatsen; perfect om je schooltas, sportspullen of speelgoed in mee te nemen.

  Bekijk de Alpina Cargo fietsen
  Alpina Clubb

  Alpina Clubb

  De Alpina Clubb is een echte meidenfiets met vrolijke prints en hippe kleuren, geïnspireerd op de nieuwste fashiontrends. De fietsen hebben een handige achterdrager, maar ook een voordrager waar je een leuke mand of krat op kunt bevestigen. Zie je dochter shinen op haar nieuwe fiets!

  Bekijk de Alpina Clubb fietsen
  Alpina Comet

  Alpina Comet

  Kriskras in de stad, door het park, naar de skatebaan! Met de Alpina Comet begint iedere dag met een nieuw avontuur. Deze crossers - geïnspireerd op de BMX - zijn perfect op straat en offroad te gebruiken. De stoere banden met grof profiel geven altijd de juiste grip.

  Bekijk de Alpina Comet fietsen
  Alpina Girlpower

  Alpina Girlpower

  De naam zegt het al: de Alpina Girlpower is een fiets voor actieve meiden die weten wat ze willen. Frisse kleuren in combinatie met sporty prints, speciaal gemaakt voor de stoerdere meiden. De Alpina Girlpower heeft een net wat sportievere zithouding en een lage instap.

  Bekijk de Alpina Girlpower
  Alpina Mood

  Alpina Mood

  Is jouw dochter een kleine fashionista? De Alpina Mood is een splinternieuw model voor modebewuste meiden. Samen met haar BFF’s voor het eerst een terrasje pakken in de stad, gezellig!

  Bekijk de Alpina Mood fietsen
  Alpina Ocean

  Alpina Ocean

  Het hele jaar fietsen met een zomers gevoel? Dat kan met de Alpina Ocean. De hippe meisjeskleuren en leuke gekleurde velgen en banden geven dit beachcruisermodel het ultieme strandgevoel. In het voormandje kan je dochter haar speelgoed of schoolspullen handig meenemen.

  Bekijk de Alpina Ocean fietsen
  Alpina Rider Loopfiets

  Alpina Rider Loopfiets

  Een Alpina Rider loopfiets is de perfecte opstap naar een echte fiets. Je kind oefent met balans houden, maar moet zich ondertussen ook vooruit bewegen en sturen. Daarnaast leert je kind het inschatten van afstand, snelheid en -ook heel belangrijk- remmen.

  Bekijk de Alpina Rider fietsen
  Alpina Trial

  Alpina Trial

  De Alpina Trial heeft de echte mountainbike­look met stoere bar ends. Een echte jongensfiets die is gemaakt voor het avontuur. Met de Trial wordt het eenvoudig om een heuvel af te crossen.

  Bekijk de Alpina Trial fietsen
  Alpina Trial Sport

  Alpina Trial Sport

  Bovenop de toch al uitgebreide uitrusting van de ‘gewone’ Trial, heeft de Alpina Trial Sport een derailleur met 7 versnellingen, een sportief zadel en fietsverlichting in het achterspatbord. Dit alles maakt de Trial Sport de fiets voor echte fietsfanaten.

  Bekijk de Alpina Trial Sport fietsen
  Alpina Yabber

  Alpina Yabber

  Naast de looks draait het bij de Alpina Yabber om performance! Deze sportieve bike is overal voor in: crossen door het bos, fietsen over straat en scheuren door het park.

  Bekijk de Alpina Yabber fietsen