levering alpina

    24 en 26 inch Alpina-fietsmodellen deze zomer niet leverbaar


    Misschien heeft u er al wel het één en het ander over gehoord: leveringsproblemen. Veel branches staan momenteel onder druk en hebben last van leveringsproblemen, waaronder ook de fietsenbranche. Bij Alpina hebben we hier ook last van. 

    Dit heeft te maken met een aantal verschillende factoren. Door de ontzettend grote vraag naar onze kinderfietsen (mede door de pandemie) is er een tekort ontstaan. Veel onderdelen kunnen niet geleverd worden, waardoor we vaak lang moeten wachten totdat we een fiets kunnen uitleveren. Daarnaast is er onlangs een brand geweest in onze assemblagefabriek. Dit zorgt ervoor dat het voor ons helaas niet mogelijk is om 24 en 26 inch kinderfietsen uit te leveren in de zomer van 2022.

    We doen er alles aan om onze Alpina-fietsen zo snel mogelijk te produceren. Als er nieuws te melden is rondom onze leveringen, dan zullen we dit via deze pagina communiceren. Natuurlijk kunt u ook altijd bij uw Alpina-dealer informeren, hij is op de hoogte van het meest recente nieuws rondom onze kinderfietscollectie.

    Mocht u op zoek zijn naar een alternatief, dan verwijzen we u graag door naar de 24 en 26 inch modellen van de Cortina U4 Mini.